6 razlogov zakaj Light Up verjetno ni za vas!

1. Nimate težav
Vaše podjetje deluje odlično. Prinaša velike dobičke. Natančno veste, kaj početi. Sodelavci so motivirani, zadovoljni in odlično sodelujejo. Vsi v podjetju se počutijo dobro. Ko res morate kaj spremeniti, se to zgodi gladko in brez velikih spraševanj. Ker je stanje idilično, resnično ne potrebujete pomoči. Zakaj bi popravljali nekaj, kar deluje? Nekega dne, bo mogoče, le čisto malo, prišlo do težav. Tedaj, povsem ponižno, morda lahko kaj pomagam.

 

2. V resnici ničesar ne želite spremeniti
V vašem podjetju stvari ne tečejo ravno gladko, a težave raje zanemarite, kot da bi kaj spremenili. Dokler gre, gre. Ko ne bo šlo več, ne bo šlo več in vi se boste že znašli. Sprotne spremembe, delo z ljudmi, iskanje novih poti, uvajanje sprememb …, vse to vam je odveč. Razumem vas. To res ni lahko. Tako kot je, je kar dobro.

 

3. Nikomur ne zaupate
Najeli ste več »čudežnih« svetovalcev in čudežne rešitve se niso prijele. Zato ste izgubili zaupanje v vse svetovalce. Verjamem, da je težko ločiti »čudežne« rešitve od nečesa, kar bi res delovalo. Zgolj poskusiti je lahko dražje od vztrajanja pri stvareh, kot so. V tem primeru ne vem, kako bi vzbudil zaupanje? Lahko rečem le to, da Light Up ni nič čudežnega, zagotovo pa ni izgubljanje časa. Gre za potovanje, ki ga morate opraviti sami. Dovolj je, da zaupate sebi in sodelavcem.

 

4. Dovolj je da storite »nekaj«
Veste, da imate težave. Da, težave. Tu stvari lahko poimenujemo s pravimi imeni. Izziv je izziv in težave so težave. V podjetju imate nekaj težav in veste, da bi glede tega nekaj morali storiti. Z vsem skupaj se nočete preveč ukvarjati, zato sodelavce peljete na teambuilding, airsoft ali organizirate malo boljšo novoletno zabavo. Priznam, to so lahko prijetni dogodki. Morda se bodo zaposleni nekaj časa res počutili malo bolje? Morda pa tudi ne? Ampak »nekaj« ste storili. Light Up je primeren za takrat, ko se želite z resno spopasti s težavami.

 

5. Verjamete v duhovni in osebni napredek sodelavcev
Prepričani ste, da so trenutni izzivi v podjetju posledica zaostalega duhovnega in osebnega razvoja sodelavcev. Če bi sodelavci stalno osebno napredovali, bi postali najboljše podjetje na svetu. Taki, kot so, preprosto ne morejo delovati na zahtevanem nivoju. Zato potrebujete nekaj, kar jih bo spravilo na višjo raven: NLP, vodene meditacije, transformacije, barvne uskladitve ali kaj podobnega. Razumem vas. Light Up ne prinaša duhovnega napredka. Rešuje težave in spodbuja k uvajanju potrebnih sprememb. Zgolj to. V njem se znajdejo tudi vsakdanji ljudje.

 

6. Verjamete v čudeže
Razumem vas. Čudeži se dogajajo. Težave kar izginejo. Same od sebe. Človek v belem strmi v vas in vi ozdravite. Iz neba pade gigantsko naročilo. Nekaj si močno želite in zaradi vaše volje se stvari preprosto uresničijo.. Tako to gre na tem svetu. Če se čudeži izčrpajo, me pokličite, morda takrat lahko kaj pomagam.

0 odzivov

Povej mnenje

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja