Tu bi bilo lahko suhoparno profesionalno besedilo o mojih referencah in kvalifikacijah. Predstavil bi se kot velik strokovnjak in prekaljen poslovnež. Pri mojem delu štejejo zelo različne izkušnje, ki niso povezane samo s številom seminarjev, ki sem jih opravil ali zveneča imena podjetij s katerimi sem sodeloval. Veliko rezultatov in zadovoljstva strank sem dosegel zaradi izkušenj, ki sem jih našel na nepričakovanih krajih.

Trije mlajši bratje so me naučili pretanjenih socialnih veščin. Spretnosti dela z ljudmi sem se naučil kot natakar. Potrpežljivost sem pridobil kot restavratorski pomočnik. Kaj je rutina sem spoznaval kot začasni uradnik. Kot copywriter sem spoznal, da stvari možno povedati drugače in bolj všečno. Kot sodelavec oblikovalcev sem doumel, da naj bodo stvari pretehtane, prečiščene in lepe. Podiplomski študij me uči analitičnosti in pozornosti na detajle. Plezanje me je naučilo koncentracije. Maratonski telesni napori so me naučili vztrajnosti. Alpinizem in gorsko reševanje sta me naučila delovanja pod stresom. Delo v radijski oddaji me je naučilo, kaj je to javnost. Pisanje mi je pokazalo usmerjenost, kreativnost in grenko pot do navdiha. Pri delu na Šoli retorike sem dobil obilo govorniških in predavateljskih izkušenj. Lastna pot pa mi je dala samostojnost, povsem nova trenerska znanja ter vero v lastne zamisli in izume. Vsa ta znanja in te sprotnosti so del mene in sestavni del mojih in naših storitev.

Ponosen sem na vse osebne reference. Zlasti pa sem ponosen na reference zadnjih let v podjetju Kubuk. Najbolje se obnesem kot svetovalec in izobraževalec ljudi, ki iščejo nove poti. Sem človek, ki prinaša spremembe in rad obrača stvari na bolje. Če želite, da bi svari ostale takšne kot so, je morda bolje, da me ne vabite. Če pa želite, da bi spremenili sebe osebno, svojo ustanovo, odnose s sodelavci ali svoje podjetje, potem se bomo lepo ujeli.

  • Imam obsežne mednarodne svetovalne izkušnje na področjih posla, znanosti, politike, zdravstva, uprave in stikov z javnostmi
  • Največ sodelujem s podjetji iz področij informacijske tehnologije, avto industrije in farmacije
  • Veliko sodelujem s šolami in fakultetami
  • Sem Višji ekspert Evropske unije na področju trenerskih veščin

Pomagam vam lahko na naslednjih področjih:

•      Komunikacijska kultura

•      Težavni pogovori

•      Predstavitve (poslovne, prodajne, znanstvene …)

•      Vodenje sestankov, sej in dogodkov

•      Medijsko nastopanje

•      Moderacija in facilitacija

Več o tem si lahko ogledate na tej strani ali na blogu.

Klemen Belhar
Klemen Belhar s.p. - Izvedba tovarna